Hol lehet jógázni?

Természetesen a személyek számától függ, hogy mekkora teremre, helyre van szükség a gyakorláshoz. Nyáron, ha az idő engedi, én mindenképpen a kültéri gyakorlást javaslom, gyermekeknek és felnőtteknek is egyaránt. A természettel való egység megtapasztalásának ez egy olyan módja, ami sokat adhat fejlődésünkhöz. Sokszor tapasztaltam, hogy a kültéri jógaórákon jobban sikerülnek az ászanák, mint odabent.

ivesterem1 copy

Beltéri gyakorlás esetén mindig alkalmazkodni szoktam a hely adottságaihoz. Ehhez mérten lehet a gyermekekkel csendesebb és zajosabb órákat tartani. Bár a jógagyakorlás csendes foglalkozás, a gyermekek számára különösen fontosak a néha hanggal is járó feszültség levezető gyakorlatok, illetve a játékidő, amivel időnként meg kell szakítanunk a komoly koncentrációt is igénylő gyakorlást.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>